Tolerancja dla innych nie-niskowęglowdoanowców

Wszystko o dietach niskowęglowodanowych.
Wiadomość
Autor
marcin458
Site Admin
Kontakt:

Tolerancja dla innych nie-niskowęglowdoanowców

#1 Post autor: marcin458 »

http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopi ... 298#269298

KOPIA:
"

Widze że ktoś nie jedzący niskowęglowodanowo MOŻE mieć problemy szczególnie na niskowęglowodanowych forach.

A tak nie powinno być. Tak jak istnieje wolność słowa i każdy może wierzyć i wyrażać to co chce tak samo powinna istnieć tolerancja i zresztą istnieje ale niekoniecznie wyrażana przez wszystkich i dla wszystkiego.Tolerancja dla innych wierzących w coś innego.

Ok wytłumacze sie z tych wywodów strix aluco. Stosowałem niskowęglowodanówke ale obecnie najbardziej wierze w westona i jego pełnoziarnistość. Tak też jem w ogromnej części chociaż zdarzają mi sie odskoki mocno w bok bo naprawiam szkody uzywając energii czego nauczyłem sie w 20 lat duchowych poszukiwań. I zdrowotnie czerpie korzyści z tej diety.

I powinno to być wzorowo akceptowane że jestem inny zdrowotnie. Ale widze że nie jest.

Co do reklamowania firm suplementów robie to głównie dlatego że wierze w super dobry efekt suplementów i przy okazji może coś wpadnie. Forum ostatnio szybko przyspiesza i mam około 1500 wyświetleń miesiecznie co przy kilku na początku 6 miesiecy temu jest lepsze. Google docenia moją stronke z czasem coraz bardziej i znajdują ją ludzie z googla prędzej.

Myśle że w nastepne pół roku jak w wynikach googla podskocze co zajmuje może będzie z 10 000 ale nawet 1500 teraz cieszy.

Więc podsumowując tolerancja dla innych byłaby pożądana także dla idących inna niż niskowęglwodoanowa droga.

Pozdrawiam
Marcin
"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Diety niskowęglowodanowe / keto”