30-50% zaakceptowanych dodatków do żywności według badań jest szkodliwa
: niedziela 19 sty 2025, 12:53
30-50% zaakceptowanych dodatków do żywności według badań jest szkodliwa
Niestety to co jest zaakceptowane jako dodatki do żywności to 30-50% z nich jest szkodliwa
jedynym wyjściem jest unikanie wszelkiej chemii w żywności żeby sie przed tym uchronić albo sprawdzać każdy dodatek osobno ale to droga przez męke łatwiej unikać wszelkich chemicznych dodatków do żywności z wiedzą że sa szkodliwe.
Pozdrawiam
Marcin
Niestety to co jest zaakceptowane jako dodatki do żywności to 30-50% z nich jest szkodliwa
jedynym wyjściem jest unikanie wszelkiej chemii w żywności żeby sie przed tym uchronić albo sprawdzać każdy dodatek osobno ale to droga przez męke łatwiej unikać wszelkich chemicznych dodatków do żywności z wiedzą że sa szkodliwe.
Pozdrawiam
Marcin