30-50% zaakceptowanych dodatków do żywności według badań jest szkodliwa

W użyciu są tysiące związków chemicznych przy czym ogromna ilość o nieznanym działaniu na organizm człowieka.Czy Ania P. ma racje i niedługo wszyscy zaczniemy świecić?
Wiadomość
Autor
marcin458
Site Admin
Posty: 484
Rejestracja: poniedziałek 01 lip 2024, 15:30
Lokalizacja: Warszawa,Polska
Kontakt:

30-50% zaakceptowanych dodatków do żywności według badań jest szkodliwa

#1 Post autor: marcin458 »

30-50% zaakceptowanych dodatków do żywności według badań jest szkodliwa

Niestety to co jest zaakceptowane jako dodatki do żywności to 30-50% z nich jest szkodliwa

jedynym wyjściem jest unikanie wszelkiej chemii w żywności żeby sie przed tym uchronić albo sprawdzać każdy dodatek osobno ale to droga przez męke łatwiej unikać wszelkich chemicznych dodatków do żywności z wiedzą że sa szkodliwe.

Pozdrawiam
Marcin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Związki chemiczne w żywności i nie tylko”