Ksiażka Billa Stathama - badania nad dodatkami do żywności

W użyciu są tysiące związków chemicznych przy czym ogromna ilość o nieznanym działaniu na organizm człowieka.Czy Ania P. ma racje i niedługo wszyscy zaczniemy świecić?
Wiadomość
Autor
marcin458
Site Admin
Posty: 426
Rejestracja: poniedziałek 01 lip 2024, 15:30
Lokalizacja: Warszawa,Polska
Kontakt:

Ksiażka Billa Stathama - badania nad dodatkami do żywności

#1 Post autor: marcin458 »

Książka zawiera spis praktycznie wszystkich dodatków popularnych do żywności alfabetycznie.

Opisuje szkodliwe i pozytywne i neutralne.

Warto ja posiadać i sprawdzać w składzie co jest dodane.

Ja wybieram lepszą opcje.Skoro 30% uznaje sie za szkodliwe to unikać wszelkiej chemii dodawanej i po sprawie jeśli sie da.

Polecam

Pozdrawiam
marcin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Związki chemiczne w żywności i nie tylko”