Troche o mnie

Myśle że wiele osób z chęcią opowie o swojej drodze zdrowotnej.
Wiadomość
Autor
marcin458
Site Admin
Kontakt:

Troche o mnie

#1 Post autor: marcin458 »

Witam

Zdrowiem interesuje sie od około 20 lat gdyż szukałem recepty na moje duże problemy zdrowotne. Gdy one odeszły dzięki metodom medycyny naturalnej w tym zdrowym odzywianiem zainteresowanie zostało i chociaż pare lat było przerwy od zajmowania sie tą tematyką gdyż zajmowałem sie głównie rozwojem duchowym to wróciło i przykładem jest obecność tutaj od 6 lat prawie 1000 postów i poruszanie różnych kwestii zdrowotnych.

Stosowałem ogrom metod diet sposób leczenia głównie medycyny naturalnej.Na moim koncie są przeczytane książki o zdrowiu idące może nawet w setki i ogrom stron w internecie a także chociażby aktywność na tym forum.

Pomyślałem fajnie byłoby mieć własny kącik w którym poruszałbym podobna tematyke skoro tak bardzo mnie interesuje.

I przed tą przewą pracą nad duszą miałem taki fajny kącik.Niektórzy może pamiętają FORUM Mattiego które było fajnym eksperymentem bo w ciągu niedługiego czasu według statystyk googla miało 180 000 wyświetleń co uważam za duży sukces.

Więc po paru próbach wcześniej założyłem stronke i miałbym wielką frajde jakby ktoś stąd tam poszedł i nabił pare postów. Będe tam wrzucał pewnie na początku głównie własne zanim ktoś przyjdzie :) przemyslenia wiedze itp itd tak po prostu hobbystycznie dla satysfakcji że to moja stronka i własny kącik.Tematyka jest bardzo podobna jak tutaj.

Oto ta stronka zapraszam wszystkich wystarczy rejestracja nawet bez emaila i mozna pisać.

www.zdrowie999.cba.pl

Jakby co to adres jest też zawsze w moim profilu.

Pozdrawiam
marcin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moja historia zdrowotna”