Oczyszczanie przeowdu pokarmowego wodą z solą

Medycyna naturalna mówi nam że przyczyną chorób jest zanieczyszczenie organizmu toksynami .
Wiadomość
Autor
marcin458
Site Admin
Kontakt:

Oczyszczanie przeowdu pokarmowego wodą z solą

#1 Post autor: marcin458 »

Problem z nieczystym jelitem grubym odkryłem 15 lat temu gdy przez miesiąc oczyszczałem je lewatywami według Tombaka i Małachowa.
Okazało sie że miałem nieczyste jelito bo schudłem 8-12 kilogramów którymi były zalegające kamienie kałowe w jelicie.
Tyle zeszło.

Dzisiaj nie miałbym ochoty na miesiąc oczyszczania w ten sposób gdyż jest trudniejszy do wykonania niewygodny.

Robert nasz weteran surowizny i zdrowia podał kiedyś o wiele łatwiejszy sposób do którego powoli wracam i który zaczne stosować.
Z samego rana po wstaniu wypić litr przegotowanej wody z jedną płaską łyżeczką soli. W ciągu do 20 minut chociaż raczej szybciej iść sie załatwić i wydalić ta wode.
Cała ta woda przechodząca przez cały układ pokarmowy przeczyszcza je i jest to dużo wygodniejszy sposób niż lewatywa.
Czyści sie także cały przewód pokarmowy a nie tylko jelito.

Oczywiście trzeba wstać wcześniej odpowiednio jeśli ktoś ma zaplanowane gdzieś iść na dana godzine np.do pracy.

Schodziło to stopniowo w miesiąc a nie na raz .

Tombak i małachow przewiduja ze u źle odżywiającej sie osoby doroslej jest właśnie 6-15 kg takich kamieni takiej zalegającej masy w jelitach ktore psuja zdrowie.
I na swoim doświadczeniu bo tyle schudłem zakładam że maja racje.

Małachow w książce oczyszczanie organizmu pisze o lekarzu który robił sekcje zwłok ogromnej ilosci ludzi i 98% ludzi miało zawalone jelito takimi masami kałowymi.

tu jest ta ksiazka za free,początkowe działy o jelicie grubym

https://docer.pl/doc/xn80nn1

apropo medycyny i nieczystego jelita to mogliby wymyślić jakieś prześwietlenia badania żeby to sprawdzić.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Oczyszczanie organizmu”