Słabość na niezdrowej diecie znika na westonie calkowicie

Dyskusja o wszystkich sposobach odżywiania.Jak mawiał Hipokrates "Niech żywność będzie twoim lekarstwem a lekarstwem twoje pożywienie" a także "Wszystkie choroby przychodzą przez usta" (Hipokrates zwany jest OJCEM MEDYCYNY)
Wiadomość
Autor
marcin458
Site Admin
Kontakt:

Słabość na niezdrowej diecie znika na westonie calkowicie

#1 Post autor: marcin458 »

Na niezdrowej diecie miałem zawroty głowy czasami i czasami sie kładłem w ciągu dnia czując słabość.

Na westonie do 1go dnia to znika jakby nigdy nie istniało. Jem 3-5x mniej a za to nie ma żadnej słabości.

Polecam

Pozdrawiam
Marcin
marcin458
Site Admin
Kontakt:

Re: Słabość na niezdrowej diecie znika na westonie calkowicie

#2 Post autor: marcin458 »

Mija 4 ty tydzień cześciowego westona. Oczywiście nie pierwszy ale po przerwie.

Dodam że jem 20% tego co na niezdrowej diecie. Zadowala mnie 1/3 miesa i 1/5 źródeł z węglami. Jem jak myszka 2-3x dziennie po 50g produktu zbozowego pełnoziarnistego i z odrobina tłuszczu i troche mięsa lub warzywa owoce tez mało.

Jest to zdecydowanie mniej.

Ale mniejsza o ilość posiłków. Dotkne tematu ilości energii na tych dwóch modelach żywienia. Znikneło całkowicie uczucie zmęczenia. Cały dzień coś robie i dosłownie zero zmeczenia. Na białych chlebach momentami dopadało mnie zakrecenie w głowie i czasami padałem czując zmęczenie. TERAZ 24 NA 7 cokolwiek bym nie robił nawet na sekundke nie występuje zmęczenie. Mam pełno energii na wszystko co robie i ile robie.

SZOK

Pozdrawiam
Marcin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Odżywianie i diety - ogólnie”